Hva kan vi gjøre for deg?

Profesjonelle rørleggertjenester for alle dine behov

Be om pristilbud

Våre tjenester

Velkommen til Rør og Vedlikehold AS, din lokale rørlegger i Ånnerudvegen på Kløfta. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester for å møte dine spesifikke behov. Fra døgnvakt til totalrehabilitering av bad og våtrom, vi har det du trenger for å sikre at ditt hjem eller bedrift fungerer som det skal, året rundt.

Døgnvakt

Når uhellet er ute, er vi her for deg. Vår døgnvakt-tjeneste sikrer at du alltid kan stole på oss i nødstilfeller. Vi er bare en telefonsamtale unna.

Les mer

Service

Vår service er mer enn bare reparasjoner –det handler om å sørge for at dine rør og installasjoner alltid er i topp stand. Vi tilbyr regelmessige vedlikeholdstjenester for å forhindre problemer før de oppstår.

Les mer

Rørleggertjenester

Fra installasjon av nye rør til reparasjon av lekkasjer, våre profesjonelle rørleggertjenester dekker alle dine behov. Vi bruker bare de beste materialene for å sikre kvalitet og holdbarhet.

Les mer

Totalrehabilitering av bad og våtrom

Drømmer du om et nytt bad? La oss hjelpe deg med å gjøre drømmen til virkelighet. Våre erfarne rørleggere kan transformere ditt bad eller våtrom til et vakkert og funksjonelt rom.

Les mer

Serviceavtaler

For de som ønsker ekstra trygghet, tilbyr vi skreddersydde serviceavtaler. Disse avtalene sikrer regelmessig vedlikehold av dine rør og installasjoner, slik at du kan være trygg på at alt fungerer som det skal.

Les mer

Er det noe vi kan gjøre for deg?

Vi finner de gode løsningene – enten det dreier seg om et lite rørleggeroppdrag eller et større rehabiliteringsprosjekt.

Kontakt oss